Neustále dochází k dalšímu vylepšování hygienických pomůcek pro ženy. Tím je umožněno, aby se ženy i během své menstruace cítili komfortně, mohli dělat své oblíbené činnosti a bylo jim příjemně po celý den i noc.

Dříve byly velmi oblíbené tampóny. Ale mnoho žen se teď zajímá i o ekologickou a přírodnější produkty i s ohledem na menstruační pomůcky. Ženy se tak snaží najít i jiné alternativy ke konvenčním vločkám a tampónům. V dnešní době je už možné sehnat méně chemicky upravované vložky i tampony. Jsou více šetrné k pokožce i k přírodě. Velkou oblibu mají také látkové vložky. Ty stačí přeprat a můžete je využívat opakovaně. Je možné pořídit různé veselé vzory.

hygienické pomůcky

Ale nejsou to jen vložky a tampóny, co procházejí změnou. Ale jsou dostupné i nové pomůcky. Jde například o kalíšek. A novinkou jsou také menstruační kalhotky. Menstruační kalhotky poskytují velmi inovativní pomůcku pro ženy během jejich menstruace. Kalhotky jsou velmi elegantní, stylové a ušité v mnoha vzorech i stylů. Proto si vybere opravdu každý. Kalhotky je možné nosit při slabé i silné menstruaci i během noci.

dámské kalhotky

Můžete si nejdříve vyzkoušet jedny na zkoušku, abyste zjistili, zda budou tyto kalhotky právě pro vás. A pokud budou vyhovovat a budete s nimi spokojené, pak je možné dokoupit zásobu kalhotek, které vám vydrží po dobu délky vaší menstruace. Můžete si koupit různé kalhotky a nosit je podle potřeby. Kalhotky stejně jako látkové vložky pouze přeperou, nechají se usušit a znovu je můžete používat. Menstruační kalhotky lze také nosit ke kalíšku jako pojistka. U menstruačních kalhotek se nemusíte bát, že vám vložka někam sklouzne, že proteče či, že vám bude někde něco překážet. Nemusíte si také nic zavádět. Jde o velmi přirozenou pomůcku, která vám bude příjemná, vypadá elegantně a je velmi pohodlná a i ve spánku se budete s nimi cítit jako v bavlnce.